Twitter
RSS

Kortingscode Bubblebum – 10% Korting !

De BubbleBum is het handigste autostoeltje: compact, licht, opvouwbaar, opblaasbaar, comfortabel en veilig (ECE R44/04). Past makkelijk in rugzak of handtas en kan daarom overal mee naartoe worden genomen.
Met gebruik van deze Bubblebum kortingscode krijgt u 10% korting.



De BubbleBum® is een innovatieve nieuwe zitverhoger voor in de auto. En nu ook verkrijgbaar in de Benelux. Bubblebum komt oorspronkelijk uit Engeland, waar al heel veel kinderen met dit autostoeltje vervoerd worden.

Als u op vakantie gaat heeft u geen grote stoeltjes meer nodig en houdt u meer ruimte over voor spelletjes. Gaat u met het vliegtuig? De Bubblebum is ook fijn op een vliegtuigstoel of in de huurauto op vakantie.

Koop de Bubblebum nu met 10% korting d.m.v. onderstaande kortingscode.
De kortingscode is geldig t/m 30 Juni 2011.


Klik Hier Om De Kortingscode Te Openen (Bubblebum.nl opent in een nieuw venster)









Wat is er zo bijzonder aan de Bubblebum?

LICHTGEWICHT: Dit autostoeltje weegt nog geen 500 gram! Ideaal dus voor veel verschillende momenten zoals speelafspraken, reizen, taxi's en huur auto’s of voor opa en oma’s.

COMPACT: Wordt opgeblazen in seconden op de reguliere grootte, laat hem leeglopen en hij past in de kleine rugzak van een kind. In tegenstelling tot andere logge van hard plastic gemaakte zitverhogers (wegen vaak 2,5 kilo of meer), is dit stoeltje zo compact dat het makkelijk is mee te nemen voor elk tripje.

SMAL: Tot nu toe was de smalste autostoelverhoger 37cm - de BubbleBum is slechts 32 centimeter breed! Past dus goed in grote maar ook in kleine auto’s.

LAAG PROFIEL: Zonder "armleuningen " zoals bij veel andere stoelverhogers past de Bubblebum in kleinere ruimtes waar andere autostoeltjes dat niet lukt (probeert u maar eens 3 kinderen op de achterbank passen). Veel kinderen vinden het moeilijk om zichzelf vast te maken met de autogordel omdat de armleuningen van traditionele autostoeltje hun daarin hinderen.
Met de Bubblebum kunnen ze zichzelf vastmaken!

FUN: Het paarse design is gekozen door kinderen zelf. Omdat het er leuk uitziet, zal uw kind niet zo snel tegenstribbelen als hij/zij erop moet zitten.

COMFORTABEL: Zacht en veerkrachtig zitje.

BETAALBAAR: Voor € 39,95 kunt u zich veroorloven om er één aan te schaffen voor speelafspraken, één voor oma’s auto en één voor de tweede auto...

Comments (0)

Een reactie posten

Kortings-Codes.com Widget