Twitter
RSS

Kortingscode Dresses Only - 15% Korting

Dresses Only heeft jurken en tuniekjes van bekende merken zoals Aaiko, Catwalk Junkie, S'NOB, SuperTrash, Modstrom, mbyM, Yumi, Lavand en nog veel meer...
Gebruik de kortingscode en je krijgt 15% korting op de gehele collectie ( uitgezonderd sale collectie.)




Wekelijks wordt de collectie aangevuld met jurken van merken als SuperTrash, Modstrom, Bobi, By Ti Mo en BabyPhat.
Verder is er keuze uit mini jurken, korte jurken, halflange jurken, lange jurken, galajurken, feestjurken, maar ze hebben ook vestjes, basics, shapewear, onderjurken, panty’s en leggings om het geheel helemaal af te maken. Voor elke jurkenliefhebber is er een geschikte jurk.

Gebruik onderstaande kortingscode en je krijgt 15% korting op je bestelling !
Tot en met 30 Juni 2011 en niet op Sale artikelen...



Klik Hier Voor de Code (Dressesonly.nl opent in een nieuw venster)






Over Dresses Only:

Dresses Only is een Nederlandse webwinkel waar alles draait om jurken. Onze inkoopafdeling haalt ze uit alle delen van de wereld (bijvoorbeeld uit modesteden Milaan, Parijs, Madrid, Londen, New York, Los Angeles, Dubai) en vult de collectie wekelijks aan. Zij selecteren zorgvuldig op kwaliteit en kijken kritisch naar de snit, ontwerpen en stoffen. Je haalt dus altijd een trendy en exclusief exemplaar met een goede pasvorm in huis.

Voor alle jurkenliefhebbers.

De online shop van Dresses Only heeft voor elke gelegenheid een jurk. De fashionista vindt er de laatste trends. De zakenvrouw slaagt er voor de discrete, stijlvolle jurk, maar is ook slechts een paar klikken verwijderd van een partydress. Voor de vakantie zijn op Dresses Only vrolijke en luchtige zomerjurkjes te vinden. Een jurk met lange mouwen of turtleneck is er voor het najaar. Ook hebben we gedacht aan chique outfits voor speciale gelegenheden of feestdagen. Dat geldt eveneens voor grote maten.

Complete outfit.

Met de jurk is het assortiment Dresses Only niet volledig. Door de aanverwante producten wordt je outfit echt compleet. Bolerootjes en vestjes, panty’s, stay ups en kousen, onderjurkjes en corrigerend ondergoed. Belangrijk is én blijft: het gaat om de jurk.

Verwennerij.

Dresses Only kiest bewust voor een snel wisselend en wekelijks aangevuld assortiment, dat naast een keur aan stijlen ook een grote diversiteit in prijzen kent. Basic jurken van de beste materialen kunnen meerdere seizoenen mee, terwijl een feestjurk wellicht maar een paar keer gedragen wordt. Daar is in de prijsstelling aan gedacht. Iedere vrouw moet zichzelf zo nu en dan een cadeautje gunnen dat goed is voor haar zelfvertrouwen en uitstraling. De lijfspreuk van Dresses Only is dan ook: Dress to Express! Met andere woorden: laat jezelf zien en ben wie je bent.

Toegankelijk en veilig.

De online winkel van Dresses Only is gebouwd met het oog op gebruiksgemak. Je kunt moeiteloos navigeren door de webwinkel. De jurken en toebehoren zijn op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Op de foto’s zijn alle artikelen tot in detail te bekijken. En zijn er vragen? Die kunnen per e-mail gesteld worden. Tijdens kantooruren is er gegarandeerd binnen 6 uur een antwoord.




Comments (0)

Een reactie posten

Kortings-Codes.com Widget